Holy moly…. Beseffen jullie wel dat het jaar 1999 gewoon al 20 jaar geleden is? Dat was het jaar waarin Morpheus het aller grootste fashion-statement maakte door af te zien van de veren van zijn zonnebril. De “Zweef Zonnebril”. Hoewel het niet direct voor een revolutie heeft gezorgd in onze “scene”, moet ik wel bekennen dat het een gekoesterde droom moet zijn om 20 JAAR LATER toch mee te kunnen doen aan de hype.

Millennials

Een beetje Millennial zou moeten weten wat een impact The Matrix had. Zelfs Ray-Ban speelde in op de film en bracht de “predator” uit die wonderbaarlijk genoeg ook nog een van de meest succesvolle modellen van Ray-Ban werd. Wie wil er namelijk niet bij de hype horen?

Hoe werkt een zweef zonnebril?

Terug naar de zweef zonnebril… Moet je hem echt wel zo noemen? Hij zweeft niet maar klemt op je neus! Als we dit product terug in de markt gaan brengen, moet er een ongelofelijk toffe naam aan vast zitten. En daar kunnen we als vakliefhebbers hopelijk wel wat beters op verzinnen dan een “zweef zonnebril” ;).

Maar wat me echt het meest fascineert is de omschrijving:

De zweef zonnebril is een echte eyecather. Door zijn randloze design is de zonnebril uniek en zeker opvallend. De zonnebril zou je kunnen herkennen uit de klassieke science fiction film. Maar nu ook verkrijgbaar via ons in Nederland!
Naast het unieke design van de zonnebril, Is het een perfecte zonnebril voor een leuk festival, dus ben jij de eerste met deze Festival trend! 

Klikklakzonnebril

Trend

Geloof het of niet, maar ik geef ze +1 voor deze omschrijving. Een afgeschreven trend weer opnieuw leven in blazen is een lastige dobber. En geef toe… We zien onszelf toch wel hard gaan op Paul Elstak met en doorgesnoven kop terwijl we een opgevoerde knijper met polariserende spiegelglaasjes op onze traanbuizen zetten en helemaal uit onze pannenkoek staan te gaan?

Misschien lijkt het een beetje onpraktisch, maar probeer ook eens de voordelen er van te zien:

  • Je hebt geen veren die je af hoeft te stellen
  • Hij klemt niet achter je oren
  • Makkelijk op te bergen
  • Perfecte openingszin: “Wil een blauwe of een rode pil”

Steven Ziet
Graag een andere naam voor deze super toffe vet gave zweef zonnebril door jullie bedacht worden.

Comments

comments